El Casal La Teixidora d'Igualada ha viscut una activitat intensa aquestes festes de Nadal. Va ser un dels punts de recollida d'aliments durant la campanya IgualadaxIgualada, i a més tam- bé ha coorganitzat el Cap d'Any Descoll@nant al costat de la Coll@nada. Ara, prepara la "República dels patges i les patgesses", una festa republicana dedicada als emissaris reials en contraposició a la monarquia, per cloure aquests dies de celebració la nit de Reis. El centre obrirà de forma excepcional fins a les dues de la matinada.

El casal independentista planteja ara créixer en nombre de socis i sòcies. Ara per ara, ja disposa d'un centenar de membres. La Teixidora va obrir a final del mes d'octubre per esdevenir el casal de referència a nivell anoienc de l'independentisme. Per això, l'entitat ha començat el 2012 amb una campanya per donar-se a conèixer i augmentar el nombre de socis.

La iniciativa l'encapçala un vídeo de presentació on deu igualadins i igualadines animen a sumar-se al projecte. El vídeo s'ha gravat en diferents espais de la ciutat i ja es pot veure a la web del casal.

A més, fins al 15 de gener, i sota el lema "Per Nadal, regala Casal", també s'han editat unes targetes amb el 15% de descompte sobre la quota semestral o anual de soci. Tot plegat, afirmen membres de l'entitat, "per augmentar la massa social i poder garantir més la independència i força de La Teixidora".