Els Mossos d´Esquadra de la comissaria d´Igualada van detenir entre els dies 19 i 20 de març, Khalid Y, de 18 anys i veí d´Igualada, Driss M, de 19 anys, Karim M, de 18 anys, Mohamed Said M, de 20 anys, tos tres veïns de Vilanova del Camí, i un menor d´edat, tots cinc de nacionalitat marroquina, com a presumptes autors d´un robatori amb força.

Els fets van passar la nit del 13 de març quan, mentre tenia lloc un partit d´hoquei, els presumptes autors van entrar als vestuaris del poliesportiu i van forçar diversos armariets. Van robar diners, documentació personal, rellotges i peces de roba, entre d´altres coses.

Les gestions policials realitzades al centre van permetre determinar que hi havia cinc implicats en els fets, un dels quals, Driss M, va ser detingut el dia 19 de març. Es va seguir amb la investigació per tal d´identificar i localitzar la resta d´implicats, que van ser detinguts l´endemà.

El menor d´edat va passar a disposició de Fiscalia de Menors. Driss M va quedar en llibertat amb l´obligació de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit. Els altres tres detinguts han passat avui dia 21 a disposició judicial al jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia d´Igualada, que ha decretat la llibertat en càrrecs.