La sala Vapor del Museu de la Pell d'Igualada va obrir aquest cap de setmana i fins el proper 6 de maig l'exposició Jocs tradicionals, en la que es vol acostar als infants als jocs de tota la vida. L'objectiu principal és ensenyar-ne uns quants a petits i grans, explicar algunes curiositats i, sobretot, engrescar a jugar-hi.

De fet, els visitants d'aquesta exposició on els més petits van poder veure com es juga a jocs com el mendró, saltar a la corda, el bèlit, el set i mig, la xarranca, la cursa de cresols, el patacons, la baldufa, el llançament d'espardenya, les curses de xapes o les bitlles catalanes, entre d'altres. Allà els nens i nenes poden aprendre a divertir-se amb jocs tradicionals, i a més, els monitors de l'exposició els ajuden a crear els seus jocs.

D'altra banda, l'horari d'aquesta mostra és dimarts i dimecres de 10 del matí a 2 del migdia, dijous i divendres de 10 del matí a 2 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre. Els dissabtes, diumenges i festius estarà oberta d'11 del matí a 2 del migdia.