?

El Mercat de la Masuca participarà, aquest dissabte, 1 de setembre, en la propera edició de la Botiga al Carrer, la diada festiva organitzada per Igualada Comerç. Aquesta és la primera vegada que el mercat participa en aquesta jornada. Per a l'Associació de Botiguers de la Masuca, formar part de la Botiga al Carrer és un gran repte que s'emmarca dins de la campanya "Vine a la Masuca, hi guanyaràs".

El Mercat instal·larà un estand informatiu a la plaça de Cal Font, on hi haurà diverses activitats promocionals. En aquest estand es realitzaran accions de promoció entre les quals hi destaca la degustació de productes de la Masuca, que es farà de 12 a 1 del migdia i de 7 a 8 de la tarda. En aquestes degustacions els visitants podran tastar els productes del Mercat i alguns dels plats que es poden fer amb ells. A part de les degustacions, es repartirà a tots els visitants butlletes de participació per al sorteig de 10 pernils d'alta qualitat que, es farà el dijous 4 d'octubre.

La Botiga al Carrer és un acte organitzat per l'associació Igualada Comerç en la que els comerciants ofereixen les últimes oportunitats de les rebaixes d'estiu que s'acaben aquesta setmana. L'acte va acompanyat de moltes activitats per a tota la família, com tallers i jocs, que ompliran els carrers del centre de la ciutat.