Els agents de la Policia Local d'Igualada han detingut quatre dones i una menor d'edat per un delicte de furt comès en superfícies comercials de la ciutat. Els fet van tenir lloc aquest dilluns 15 d'abril i la detenció es va produir al voltant de les vuit del vespre. Les cinc detingudes són veïnes d'Igualada, Òdena i Viladecans. A les quatre de la tarda la Policia Local va rebre una trucada d'un establiment del Passeig Verdaguer denunciant el robatori de diversos articles per part d'un grup de cinc dones que van fugir amb un cotxe. A tres quarts de vuit del vespre, el personal d'un altre establiment de la Rambla Nova va informar que havien retingut un grup de dones també per intentar robar.

En arribar al segon establiment, els agents van comprovar que les persones que estaven retingudes eren les mateixes de l'anterior denúncia. Les autores s'havien endut d'aquest supermercat articles per un import superior als 500 euros, per la qual cosa es van instruir diligències per un delicte de furt.

Quatre de les implicades van quedar detingudes a la Comissaria de Mossos d'Esquadra. La cinquena, en ser menor d'edat, va ser posada a disposició de la Fiscalia de Menors i, posteriorment, deixada en llibertat i lliurada als seus pares. L'automòbil que feien servir va ser immobilitzat i traslladat al dipòsit municipal de vehicles d'Igualada.