El Casino de Sant Esteve Sesrovires va ser l'escenari del lliurament de la tretzena edició dels premis Sesrovirencs de l'Any. El premi a l'activitat es va concedir a l'Humol Amalillu, una iniciativa promoguda per tres sesrovirencs i que va tenir lloc durant la darrera festa major. Es tractava d'una activitat dinamitzadora basada en un circuit de proves per a infants i adults que va tenir la col·laboració d'una dotzena de voluntaris, 200 participants, i van recollir 285 quilos de productes que van destinar al Banc d'Aliments.

En l'apartat de l'entitat es va guardonar l'escola La Roureda, amb motiu del seu 25è aniversari. El centre es va inaugurar el mes de febrer del 1987 després d'un intens procés de reivindicació i lluita local. I, finalment, el premi Sesrovirenc de l'Any 2012 a la persona es va atorgar a Manoli Rodríguez per la introducció i difusió de la dansa-jazz a Sant Esteve, activitat que va iniciar fa 20 anys.

Aquests guardons són un reconeixement a persones, entitats i col·lectius del municipi que, a través del seu treball i esforç, contribueixen a revitalitzar la vida social sesrovirenca. L'acte va sumar-se a l'Any Espriu.