La dissenyadora igualadina Sita Murt va presentar ahir a la tarda la seva col·lecció "Bloom" a la passarel·la 080 Barcelona Fashion. Murt, fidel al seu estil, aposta per sedes i llis, amb estructures netes, voiles de fins cotons i delicats brodats mimetitzats. Els colors de la col·lecció, tots aquarel·lats, són el blanc guix, el blau piscina, tocs de color pebre i el to mandarina empolsat. Al matí havia passat pels espais del recinte modernista de l'hospital de Sant Pau, de Barcelona, la casa, també anoienca, Escorpion, amb una aposta pels colors.

Ahir a la tarda, els focus es van centrar en la firma Desigual, una de les presències més esperades a la segona jornada de la passarel·la 080 Barcelona Fashion. Hi va presentar les col·leccions per a la temporada primavera/estiu del 2015. També van aportar la seva creació la dissenyadora Justicia Ruano i la firma Menchén Tomás.

Avui és el torn de les firmes Bóboli, CND by Condor, Naulover, Aldomartins (Igualada), Who i Yerse. També presenten les seves propostes els dissenyadors Lebor Gabala, Txell Miras, la manresana Miriam Ponsa i Josep Abril, guanyador de la passada edició. La marca Custo Barcelona tanca la jornada.

Per la seva banda, al migdia, la marca Escorpion havia presentat la col·lecció "Cabinet de curiosités", que es remunta al segle XVI per buscar colors i objectes fascinants que omplen les seves peces. La col·leccions combinen efectes minerals, vegetals i animals, en honor a aquestes peces.