Carles Mayoral, primer secretari del PSC a Vilanova del Camí, ha reclamat a l'actual alcaldessa, Vanesa González, que deixi d'identificar-se com a representant del PSC. Les afirmacions de Mayoral són una reacció a les declaracions de González, que fa un parell de setmanes va mostrar-se disposada "a buscar un paraigües" per presentar-se a les eleccions municipals sota una altra formació. González va accedir a l'alcaldia el 23 d'abril passat per rellevar un alcalde històric, Joan Vich, però va mantenir en la mateixa línia d'enfrontament la direcció local i comarcal del PSC, que estan alineats amb el sector oficialista del PSC.

Mayoral considera que la candidata oficial a les eleccions municipals pel PSC és Noemí Trucharte, "una candidata jove, que defensa i continuarà defensant el projecte socialista i de progrés a Vilanova del Camí".

Sobre González, Mayoral va afirmar que "si l'alcaldessa no se sent representada pel PSC, tampoc el PSC de Vilanova no se sent representat per ella, per tant, des d'aquest moment el partit es desvincula de totes les actuacions que porti a terme com a alcaldessa, i li demanaríem que deixi el partit".