Ahir a última hora de la tarda la carretera B-224 va engruixir el lamentable compte de morts: un motorista que circulava per aquesta via hi va perdre la vida en col·lidir amb un turisme, poc abans de les 8 del vespre. L'accident va tenir lloc al quilòmetre 22, al terme de Sant Esteve Sesrovires. Ahir al moment de tancar aquesta edició, el Mossos d'Esquadra no havien facilitat les dades del difunt, que no era veï de Sant Esteve, segons altres fonts consultades.

Per causes que els Mossos i el Servei Català de Trànsit anit estaven investigant, la moto i el turisme van xocar. A l'accident s'hi van traslladar diverses patrulles dels Mossos i el Servei d'Assistència Mèdica del SEM. Durant un parell d'hores, la circulació per aquest punt va quedar tallada.

Fonts de la Policia Local han indicat que aquesta carretera, que és l'accés més utilitzat a Sant Esteve Sesrovires, és la segona en el nefast rànquing d'accidents mortals de l'estat. La carretera uneix Martorell i Capellades, en 25 km d'asfalt.