Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres al vespre un home a Abrera després que ferís amb un ganivet una altra persona en una granja i fugís del lloc dels fets sense atendre les indicacions de la policia, que el volia identificar.

El detingut va fugir amb el cotxe, un Audi A4, i va intentar escapar-se de la policia, fins que en la persecució va topar, justament, amb un vehicle dels Mossos d'Esquadra.

Segons les dades facilitades per la policia catalana, el succés es va produir cap a 2/4 de 10 de la nit en una granja situada al camí de Martorell de la població. Per causes que encara es desconeixen, l'home va agafar un ganivet i va punxar una altra persona al cul i a l'orella. L'agredit està fora de perill i va quedar ingressat a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Martorell. Després de ferir aquesta altra persona, l'agressor va agafar un cotxe i va iniciar una breu fugida que va acabar poc després en envestir un cotxe dels Mossos que el perseguia, ja a l'interior de la població d'Abrera.

Els dos policies i l'autor de l'apunyalament van quedar ferits lleus pel xoc entre els dos cotxes i van ser traslladats a l'hospital. Les evolucions mèdiques de tots tres van ser favorables durant el dia d'ahir.