El PSC de Piera treballa a través de reunions obertes amb els ciutadans per tal de definir el programa del proper mandat i per trobar la millor llista possible de cara a les properes eleccions municipals (2015). Dissabte passat es va fer la segona d'aquestes reunions, que són obertes als militants, simpatitzants, amics i coneguts. Fonts del partit a Piera han explicat que el motiu d'aquest mecanisme és "donar a conèixer el seu projecte i ampliar l'agrupació a totes aquelles persones interessades a participar en la millora i el funcionament del municipi".

El PSC de Piera va optar por obrir el partit "per tal de debatre tots aquells temes que preocupen els veïns" i també quines serien les millors alternatives per resoldre'ls.

D'aquesta darrera trobada també en va sorgir la creació de grups de treball per preparar temes concrets per a la propera trobada, que té com a data prevista el dia 6 de setembre. A part de les propostes, hi ha dos temes fonamentals: millorar el diàleg amb els veïns i fer allò que hi hagi al programa.