El president de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), Enric Ticó; l'alcalde de Masquefa, Xavier Boquete; i el representant del Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC), Joaquim Soler, van signar ahir un conveni de col·laboració per treballar conjuntament en la promoció de les activitats i espais relacionats amb el Centre de Recuperació de fauna salvatge especialitzat en amfibis i rèptils de Masquefa.

En aquest sentit, a partir d'ara es comercialitzarà un nou bitllet combinat amb el nom de "Combinat CRARC Rèptils Masquefa" que inclou un bitllet d'anada i tornada a l'estació de Masquefa des de qualsevol punt de la línia Llobregat-Anoia d'FGC i un tiquet d'accés a les exposicions permanents del CRARC a Masquefa.

Les tarifes dels bitllets combinats, que es poden consultar al web d'FGC www.fgc.cat, seran vàlides per a qualsevol dia de l'any, ja sigui feiner o festiu.

El CRARC és l'únic centre de recuperació de fauna salvatge especialitzat en amfibis i rèptils de l'Estat. Creat l'any 1992, és una institució dedicada a la rehabilitació de fauna silvestre amb la finalitat de retornar-la al seu hàbitat natural, promoure la recerca científica i l'educació ambiental.

Tal com s'estableix en el conveni, Ferrocarrils promocionarà el bitllet combinat al seu web, a les seves instal·lacions i cedirà els seus suports publicitaris. El CRARC en farà promoció a tots els seus suports de comunicació i recomanarà de manera destacada FGC com a millor opció de transport.