El Servei Català de Trànsit i l'Ajuntament de Monbui han sigat un conveni segons el qual s'assegura la col·laboració de l'organisme català en les campanyes d'educació viària que organitza la Policia Local de Montbui amb els alumnes de les escoles del municipi. Aquesta formació té lloc cada any en els darrers mesos dels curs.

Van signar l'acord el director del Servei Català de Trànsit, Joan Josep Isern, l'alcalde montbuienc Teo Romero i el sergent en cap de la Policia Local de Montbui, José Andrés González.

El conveni consisteix en la cessió de material per poder dur a terme la part de formació teòrica i pràctica d'aquestes classes, un material imprescindible per aconseguir el nivell de formació desitjat.

L'objectiu de la formació és assegurar que els alumnes de les escoles de Montbui realitzin activitats i programes en l'àmbit de la mobilitat segura. El conveni, que començarà a estar en vigència des del curs 2014-2015, s'anirà renovant anualment sempre que així ho decideixin ambdues parts. La Policia Local de Montbui realitza anualment els mesos de març, abril i maig de cada curs escolar, el Curs d'Educació Viària.