El Servei CatalÓ del TrÓnsit ajuda Montbui a fer la formaciˇ viÓria a escolars

04.08.2014 | 07:45

El Servei CatalÓ de TrÓnsit i l'Ajuntament de Monbui han sigat un conveni segons el qual s'assegura la colĚlaboraciˇ de l'organisme catalÓ en les campanyes d'educaciˇ viÓria que organitza la Policia Local de Montbui amb els alumnes de les escoles del municipi. Aquesta formaciˇ tÚ lloc cada any en els darrers mesos dels curs.
Van signar l'acord el director del Servei CatalÓ de TrÓnsit, Joan Josep Isern, l'alcalde montbuienc Teo Romero i el sergent en cap de la Policia Local de Montbui, JosÚ AndrÚs Gonzßlez.
El conveni consisteix en la cessiˇ de material per poder dur a terme la part de formaciˇ te˛rica i prÓctica d'aquestes classes, un material imprescindible per aconseguir el nivell de formaciˇ desitjat.
L'objectiu de la formaciˇ Ús assegurar que els alumnes de les escoles de Montbui realitzin activitats i programes en l'Ómbit de la mobilitat segura. El conveni, que comenšarÓ a estar en vigŔncia des del curs 2014-2015, s'anirÓ renovant anualment sempre que aixÝ ho decideixin ambdues parts. La Policia Local de Montbui realitza anualment els mesos de marš, abril i maig de cada curs escolar, el Curs d'Educaciˇ ViÓria.

Enllašos recomanats: Premis cinema