La marca de roba esportiva Elements, amb seu a Igualada, ha dissenyat noves peces de roba tècnica per a ciclistes, que es podran trobar aquesta temporada que ve a les botigues especialitzades i a la botiga on-line que té la mateixa marca (www.elements.es).

La peculiaritat d'aquesta nova línia és que està confeccionada amb un teixit especial que eixuga la suor en un temps rècord. La col·lecció incorpora mallots de màniga curta, màniga llarga i sense mànigues; culots curts, llargs i d'hivern; jaquetes, i paravents.

El teixit que fa especial aquesta roba (M8) ha estat inventat per Elements i està basat en el concepte dry skin, que permet millorar la comoditat dels esportistes sense la necessitat d'utilitzar cap producte químic. Una altra de les particularitats de la nova col·lecció són les badanes que incorpora als culots. Són badanes de gel fabricades a Igualada, basades en un sistema de cel·les que permet anar repartint la pressió i evitar que aquesta sigui constant sobre una mateixa zona. D'aquesta manera s'eviten molèsties i dolor.

La nova col·lecció s'ha batejat amb el nom d'Ixcor, amb el qual es recupera una antiga marca de ciclisme dels anys 80 que havia comercialitzat Scor Equip (el grup empresarial que integra Elements).