L'Ajuntament de Martorell ha posat en marxa un pla d'asfaltatge d'espais públics que es perllongara fins al 19 de setembre. La intervenció afectarà fins a una trentena de carrers, avingudes i places dels barris de Camí Fondo, Buenos Aires, el Pla i la Vila. Aquesta actuació, que s'ha dividit en sis fases, provocarà restriccions en el trànsit rodat i en l'entrada i sortida de vehicles dels aparcaments privats.

La primera fase dels treballs de fresatge i asfaltatge es fa des d'ahir fins al 27 d'agost als carrers de Lluís de Recasens, Bonaventura Pedemonte i Tenor Palet i l'avinguda de Fèlix Duran i Cañameras al barri de Buenos Aires. La segona es farà del 25 d'agost a l'1 de setembre i es treballarà als carrers de Sant Antoni Maria Claret, Lluís Gaya, Pep Ventura i Carretera de Piera, al barri del Pla i plaça de Frederic Duran, de Torrent de Llops.

La tercera és prevista del 29 d'agost al 6 de setembre als carrers del barri de Camí Fondo: Abrera, Begues, Cervelló, Corbera de Llobregat, Esparreguera, Sant Andreu de la Barca, Sant Esteve Sesrovires, Sant Llorenç d'Hortons, Pou del Merli, Torrelles de Llobregat, Vallirana, Castellví de Rosanes i Avingunda de Camí Fondo. La quarta fase inclou el carrer de Gelida i la plaça Font d'en Clusà, també del barri de Camí Fondo, i s'executarà els dies 15 i 16 del mes de setembre.

Del 28 d'agost al 3 de setembre s'asfaltaran els carrers de Revall, Salvador Espriu i Mestre Gomila i Reniu, al barri de l'Illa Santacana, a la Vila. La sisena fase serà entre l'1 i el 5 de setembre, amb les tasques de fresatge i asfaltatge de l'avinguda de Pau Claris, entre la carretera de Piera i l'avinguda de Francesc Massana, i de l'avinguda de Comte de Llobregat, des de l'avinguda de Francesc Massana i la plaça de Joan Serrats, i així s'acaba el darrer tram de reconversió de l'antiga N-II. L'Ajuntament ha habilitat un telèfon (93 775 00 50) i un correu electrònic (obres@martorell.cat) per atendre qualsevol dubte o suggeriment.