La Policia Nacional, en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra i la Interpol, ha detingut aquest dijous una jove de 22 anys de l'Anoia per fingir el seu propi segrest a la República Dominicana. La Unitat Central de Segrestos i Extorsions (UCSE) dels Mossos es va fer càrrec el 15 d'agost passat del que inicialment va ser denunciat com el segrest d'una jove de 22 anys, de nacionalitat espanyola, a la República Dominicana.

La investigació es va iniciar arran de la denúncia presentada pel pare de la noia, un veí de la comarca de l'Anoia que acabava de rebre una trucada telefònica des d'aquell país. L'home va poder escoltar la seva filla plorant i una veu d'home amb accent sud-americà, que l'advertia que la vida de la noia corria perill.

Els investigadors van poder determinar que efectivament la noia havia viatjat a Santo Domingo el dia 14 d'agost, per reunir-se amb un noi que havia conegut mesos abans per Internet i amb qui havia establert una relació sentimental. La jove havia viatjat sense comunicar-ho a la família i sense bitllet de tornada.