Masquefa ha estrenat un nou parc municipal exclusiu per a gossos, que en els seus primers dies d'estrena ja ha tingut una bona acollida. Tan sols el dia de la presentació, diumenge, ja hi van assistir nombrosos veïns que hi van portar un total de 105 gossos.

L'espai ha estat confeccionat per l'Ajuntament al Turó del Met, on els gossos podran moure's i jugar deslligats amb total llibertat sota la supervisió dels propietaris en un solar perimetrat per tanques. Els gossos que són considerats perillosos hauran d'anar lligats i amb morrió.

Aquest espai també té dispensadors de bosses, papereres, taules de pícnic, una font i un circuit d'agilitat, on els animals poden fer activitats i superar diversos obstacles com tanques o túnels.

L'Ajuntament de Masquefa ha iniciat també la campanya "A casa ho fas? Al carrer tampoc!", coincidint amb l'obertura del parc, per millorar el civisme i evitar qualsevol conflicte de convivència entre els propietaris dels animals ja que, tot i que la majoria recull els excrements dels seus gossos de la via pública, hi ha una petita minoria que no ho fa.