L'Ajuntament de Masquefa ha preparat, per al dijous 27 de novembre, coincidint amb el Dia del Mestre, un acte de reconeixement als professionals de l'educació que fa més de 25 anys que exerceixen la docència a Masquefa i la Beguda Alta. A l'acte, que es farà a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo a partir de les 6 de la tarda, també hi seran els directors actuals i antics de tots els centres educatius del municipi, així com també representants de tota la comunitat educativa. És un acte que està obert a tots els masquefins que hi vulguin assistir.

A més a més de l'acte de reconeixement, al vestíbul de la Polivalent també s'hi podrà veure una exposició de fotografies històriques i material escolar antic que han cedit alguns veïns de la vila de la seva etapa escolar. I també es projectarà un audiovisual sobre la història de l'escola a Masquefa i la Beguda. L'acte es tancarà amb l'actuació de l'Aula Musical l'Alzinar i un refrigeri.

Finalment, l'Ajuntament també està preparant un recull sobre la història de l'escola al municipi. La voluntat és que el material cedit pels veïns es pugui veure publicat. L'Ajuntament ha previst fer-ho per capítols a través de la mateixa revista d'informació municipal Masquefa Batega.