L'Associació de Botiguers del Centre Comercial La Vila, de Martorell, organitza fins al 12 d'abril La Fashion Show Martorell, que reuneix tots els agents del sector de la moda en un mateix espai per crear un clúster de moda al Baix Llobregat Nord. Hi promou tallers de costura, reportatges fotogràfics, conferències i desfilades de moda, i esdevindrà una plataforma per a professionals emergents del sector.

La cita inclourà tallers de patchwork, customització i alta costura, a càrrec de Maribel Rodríguez i Marisa Muñoz, taules rodones sobre moda, reportatges fotogràfics, proves de roba per a models (fitting) i sessions de networking per a emprenedors. Les activitats seran gratuïtes (inscripció prèvia al 696 42 84 00) i es faran al Círcol (plaça de La Vila, 19).

El plat fort seran les desfilades de moda amb la presència d'una quarantena de models, que presentaran roba que es pot trobar a les botigues de la Vila. Dissabte 11 d'abril, de 21.00 a 23.00h, es farà una desfilada de moda íntima, bany, festa, casament i complements a La Caserna (entrades als comerços), i diumenge 12 d'abril, de 12.00 a 14.00h, es podrà gaudir d'una desfilada de moda urbana a la plaça de La Vila.

La Fashion Show Martorell és "una oportunitat per a estilistes, fotògrafs, models i dissenyadors emergents, una plataforma per iniciar-se en el món de la moda sense cap mena de cost. Els hi posem la passarel·la, els focus, la comunicació, els espais, les activitats i, fins i tot, els possibles compradors. Ho tenim tot a punt perquè la presentació sigui un èxit", explica el gerent del Centre Comercial La Vila, Antoni Pascual.

La majoria de comerços que participen en la Fashion Show Martorell són de la mateixa població, però n'hi haurà també una vintena d'altres municipis del Baix Llobregat i de Barcelona.