"He arribat a la conclusió que es tracta de propaganda del partit del govern camuflada d'informació municipal, i pagat amb els diners de tots els montbuiencs". Aquesta és la denúncia que avui dissabte presentaran un grup de veïns de Santa Margarida de Montbui al registre de l'Ajuntament. Volen denunciar l'ús partidista que creuen que l'alcalde socialista del municipi, Teo Romero, fa del butlletí municipal Montbui Va! i li exigeixen que sigui pagat pel PSC, i no pel consistori.

Segons han explicat els impulsors d'aquesta iniciativa a Regió7, representants de CiU, ERC, Veïns amb Veu i ICV-EuiA també es personaran a títol individual i signaran les seves denúncies. Tot i que afirmen que aquest ús electoralista "no ve d'ara", admeten que a les dues últimes edicions d'aquest "pamflet", que es publica tres o quatre cops l'any, el partidisme ha augmentat.

A més, critiquen que Romero aprofita les pàgines del butlletí per respondre els escrits que l'oposició publica a la seva secció, ja que ell té accés, diuen, als textos que envien la resta de partits, de manera que en la mateixa edició del butlletí ja els pot "contestar". Aquest grup de ciutadans exigeix que el butlletí sigui controlat per un consell de redacció extern que vetlli perquè sigui "una eina d'informació amb transparència i criteri de pluralitat".

Fonts municipals admeten que el butlletí dóna informació esbiaixada, però critiquen la mesura "electoralista" d'entrar les denúncies a l'Ajuntament de Montbui a menys de dos mesos de les eleccions municipals. Les mateixes fonts acusen els partits de l'oposició de "fer soroll" justament ara.