Prop d'un miler de persones han assistit aquest cap de setmana a les dues desfilades de moda que han servit de colofó d'una setmana plena d'activitats en la primera edició de la Fashion Show Martorell organitzada pel Centre Comercial La Vila. L'activitat tindrà continuïtat i el proper mes de novembre es farà la segona edició. L'alcalde Salvador Esteve, el primer tinent d'alcalde, Xavier Fonollosa, i una bona representació de regidors del govern municipal han assistit a les dues desfilades.

Una quarantena de models han desfilat en dues passarel·les en escenaris ben diferenciats: dissabte a La Caserna, i diumenge a la plaça de la Vila. Ha estat la cirereta d'una setmana que ha estat plena d'activitats en una experiència pilot a Martorell relacionada amb la moda.

El gerent del Centre Comercial La Vila, Antoni Pascual, va assegurar que "la valoració de tota la setmana és molt positiva i ha servit per situar el nom de Martorell al mapa de la moda, com a mínim, des de les xarxes socials. Tinc el compromís de fer una segona edició el proper mes de novembre".