L'actual alcalde d'Òdena, Pep Solé i Vilanova, ha estat reelegit com a cap de llista de CiU a les properes eleccions municipals del 24 de maig. Solé ja va encapçalar la candidatura fa quatre anys, i aquest 2015 tornarà a fer-ho amb una llista en què el partit assegura que incorporarà "cares noves" i que vol mobilitzar "totes les energies empresarials, culturals i socials".

Solé s'ha mostrat "molt entusiasmat" amb el nou equip i les propostes que estan treballant per al municipi. La voluntat de Solé és "mantenir el model de transparència i proximitat que hem aconseguit potenciar durant aquesta darrera legislatura" amb la implantació de nous canals de comunicació, i la millora dels serveis i la recerca de nous llocs de treball. El partit revelarà aviat els noms de les persones de la candidatura (que encara no està tancada), l'eslògan, el cartell i les propostes programàtiques amb les quals s'està treballant.

ERC presentarà Casanova

Solé és alcalde d'Òdena des del juny del 2013, quan va substituir en el càrrec Carles Casanova (ERC), amb qui va pactar govern després de les eleccions del 2011. El pacte, però, es va trencar fa dos mesos i ara CiU governa en solitari. Casanova ja va anunciar a final de març que també repeteix com a cap de llista d'ERC. Divendres, a les 8 del vespre, serà presentat al teatre Unió Agrícola en un acte on hi haurà el diputat Oriol Amorós.