Igualada celebrarà una nova edició de la seva Primavera Gran entre el 24 d'abril i el 3 de maig, una iniciativa conjunta de l'Ajuntament d'Igualada i l'Associació de Gent Gran. El programa d'enguany aplega tot un seguit de propostes culturals, musicals i lúdiques destinades al col·lectiu de gent gran de la ciutat.

Dins de la programació hi haurà sortides organitzades, com la que està prevista pel 27 d'abril, al museu del tren Railhome BCN. El mateix dia, a les 8 del matí, tindrà lloc una sortida a Ripoll. La mateixa proposta es repetirà el dijous 30 d'abril. D'altra banda, es realitzarà una excursió a Montserrat, on el grup assistirà a la missa conventual i serà rebut pel pare abat, Josep Maria Soler.

Les propostes musicals i d'animació seran un altre dels grans eixos de la festa. Dissabte 25 d'abril, i dins de la programació estable del Teatre Municipal l'Ateneu es proposa assistir a la representació d'Els Tres Mosqueters, un ballet en dues parts a càrrec de l'Escola de Dansa del Consell Comarcal. També dissabte, al Casal del Passeig, es durà a terme un recital obert de poesia. I el diumenge 26 d'abril, hi haurà un concert de la Banda de Música d'Igualada al Claustre de l'Escola Pia.