L'exconcursant de "Gran Hermano" i alcaldable de Decide a Vilanova del Camí ha confirmat que una de les seves primeres mesures serà la de reduir-se el sou a la meitat si arriben al poder.

«Lo primero que haremos en @vilanovaDECIDE es bajarnos el desmesurado e injustificable sueldo que tienen estos incompetentes politicuchos locales» ha twittejat la fundadora del partit i número 2 a la llista, Inmaculada González Narbona.

Carlos Navarro Merino, que es va fer popular gràcies al pas pel programa de Tele5 Gran Hermano es presenta per DECIDE, un partit d'orientació espanyolista que, en certs plantejaments, estaria a prop de Ciutadans.

DECIDE (Derecho, Ciudadanía y Democracia) va néixer l'any 2011, però no va aconseguir cap regidor a les eleccions passades. Aquest 24 de maig ho tornarà a intentar, amb Carlos Navarro al capdavant, i competirà contra set candidatures més. De 39 anys, i amb idees properes a Ciutadans -tal com ell mateix ha explicat diverses vegades-, va fer-se famós en entrar a la casa de Gran Hermano l'any 2001. En va sortir, però, ràpidament expulsat per una baralla amb una altra concursant, que posteriorment es va convertir en la seva parella.

Des d'aleshores, el Yoyas ha participant en diferents tertúlies i ha fet una incursió en el món de la poesia. Carlos Navarro és fill de l'Hospitalet, però des de fa uns quants anys viu a Vilanova, amb la seva parella. Fins ara no havia participat en política.