Tot i el matí rúfol que feia ahir a l'Anoia, el municipi de Piera va sortir al carrer per celebrar la 26a edició de la Fira del Sant Crist. Els principals carrers del centre del municipi es van tallar a la circulació dels cotxes per col·locar-hi el centenar de paradetes que ocupaven el llarg quilòmetre de recorregut que enllaçava les zones residencials i comercials amb el nucli antic de Piera.

Entre els estands s'hi podia trobar qualsevol cosa: bijuteria, roba, embotits, formatges, pa i brioixeria, xurros, llaminadures, conserves, artesania, automoció, exposicions... I entre les paradetes, la majoria dels quals de fora de Piera, també s'hi barrejaven els partits polítics que concorren a les eleccions municipals. A menys d'un mes del 24-M, els candidats i els seus equips respectius van aprofitar que centenars de persones passejaven per la Fira per repartir fullets i intentar arreplegar vots. Però ni les parades ni els estands d'entitats i partits van ser el centre d'atenció de la Fira. El focus va ser l'espai de jocs per als més petits, amb estructures de fusta, un toro mecànic, jocs de psicomotricitat i inflables.

La Fira del Sant Crist de Piera, celebrada al voltant del 28 d'abril, és un dels referents a la ciutat i a la comarca. Se celebra cada any amb l'objectiu de potenciar el comerç local i donar a conèixer el municipi a la resta de la comarca. L'any passat van visitar la Fira unes 15.000 persones.