El barri de Sant Agustí celebrarà una trobada de tartanes de Catalunya divendres que ve, 1 de maig. L'exposició d'aquestes peces serà visitables de les 10 del matí fins a les 2 del migdia. L'accés a la mostra és gratuït.

Les tartanes que participen en la trobada es podran veure al barri Sant Agustí-plaça Castells, carrer Sant Agustí, carrer Alba,carrer Sant Simplici i carrer Pare Tous i Soler. La jornada està organitzada per l'Associació de Veïns i Comerciants Sant Agustí, Amics dels Cavalls, Ajuntament Igualada i Programa de Millora del Barri Sant Agustí.

A part de l'exposició de les tartanes també es convoca un Ral·li fotogràfic obert a tothom que hi vulgui prendre part, i amb caràcter gratuït. La modalitat de fotografia serà únicament digital, en format jpg d´alta qualitat, i ha de consistir en tres fotografies amb el tema de la Tartana, en l'espai del certàmen d'aquest quarta edició de la Trobada de la Tartana de Catalunya. Aquest mateix dia també hi haurà una exposició de Carlos Heredia i una degustació de cafè Saula.