Els dies 25 i 26 d'abril, l'AEiG Jaume Caresmar i Maria Antònia Salvà d'Igualada va celebrar els 60 anys de guiatge a la trobada de Sant Jordi. Ara les noies guies també es retrobaran per celebrar aquests seixanta anys de la fundació de l'agrupament.

L'agrupament M. Antònia Salvà es va crear l'any 1955, tres anys més tard que l'agrupament de nois escoltes. L'any 1971 l'agrupament de nois escoltes i de noies guies començaren a fer activitats conjuntes; però no va ser fins a l'any 1976 que es van unificar els dos agrupaments; el Jaume Caresmar de minyons escoltes i el M. Antònia Salvà de noies guies.

En un comunicat, les impulsores de la trobada fan una crida a la participació de les moltes noies que han passat per l'agrupament. "Són moltes les noies que hem compartit la ideologia escolta i ara voldríem compartir vivències i records de tots els temps", afirmen. La trobada és previst que se celebri el dissabte 30 de maig, a 2/4 de 8 del vespre, a l'espai gastronòmic Somiatruites, en una invitació oberta a totes les que han estat guies des del 55 fins ara. Les interessades han d'enviar un correu a 60anyscau@gmail.com.