Teo Romero ha donat més responsabilitats a Elisabet Tamargo, regidora d'Administració, Economia i Participacó i un dels pilars sobre els quals pivota el nou govern municipal. L'altre és, novament, Aurora Fernández, al davant dels temes de benestar social i ciutadania.

De fet, Romero ha organitzat el nou cartipàs municipal a partir de dues grans àrees. Una és la de Serveis Generals i Territorials, en la qual hi ha Elisabeth Tamargo, com a regidora d'Administració, Economia i Participació). També queden incloses en aquesta mateixa àrea les regidories de Territori i Comunició (Josep Lluís González) i la d'Optimització i Desenvolupament, que portarà Jesús Lechuga.

Pel que fa al bloc més social de les regidories, aquestes que queden incloses en el paraigua de Serveis a les Persones, destaca la presència d'Aurora González com a responsable de Benestar Social i Ciutadania. L'acompanyaran en aquest àmbit Josep Palacios, que serà el responsable de la regidoria d'Esports i de la d'Eduació; Montserrat Carricondo, que serà al davant de Cultura i Infància, i Abel Fanega, que portarà Joventut.