Igualada celebra de divendres a diumenge FiraBIT 2015, una mostra professional, social i lúdica vinculada al món de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC). Una festa de les noves tecnologies que té com a punt central de referència la LanParty, amb tornejos virtuals dels videojocs que estan més en voga en aquests moments. També hi haurà altres aspectes a la Lan Party, com la personalització d'ordinadors i de hacking, ies disposarà de zona d'acampada.

L'organització de l'esdeveniment serà a càrrec de l'associació TICAnoia, amb el suport de l'Ajuntament d'Igualada, i que tindrà en aquesta ocasió la col·laboració de la Penedesfera, comunitat de bloguers i interessats en el web 2.0 del Penedès.

En aquesta edició es vol donar suport a un espai de reflexió i de propostes sobre els aspectes relacionats amb la incorporació i les últimes tendències en l'ús de les TIC a les empreses i al territori com a temàtica de l'esdeveniment. Les activitats previstes es desenvolupen a Cal Carner, Cal Font i el Tea tre de l'Aurora. Entre altres activitats, hi haurà xerrades sobre gamificació, gestió de les xarxes socials, fabricació i moneda digital. També tallers per als més petits de plastilina elèctrica, on els nens i joves podran realitzar circuits elèctrics tridimensionals i entendre els fonaments de la física elèctrica, l'"Il·lumina Igualada", de construcció de cases amb il·il·luminació led o mostres de productes fets amb arduino. També hi haurà un concurs d'Instagram.