Igualada farà una cursa el setembre per als familiars de malalts d'Alzheimer

La prova, impulsada per l'Associació de familiars i el Consorci Sanitari, rep el suport de l'Ajuntament

09.07.2015 | 00:00

El diumenge 20 de setembre se celebrarà a Igualada la primera edició de l'Alzheimer Race, una cursa i caminada solidària organitzada per la delegació Anoia de
l'Associació de Familiars d'Alzheimer de Barcelona (AFAB) i l'Hospital de Dia Sant Jordi del Consorci Sociosanitari d'Igualada (CSSI), amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Igualada.
Els fons recaptats amb les inscripcions i els patrocinadors es destinaran a la delegació a l'Anoia de l'AFAB. L'altre objectiu de l'esdeveniment és sensibilitzar i informar la població pel que fa a aquesta malaltia degenerativa de les cèl·lules cerebrals, que a Catalunya afecta més de 112.000 persones. També es vol donar a conèixer l'Anella Verda Fluvial d'Igualada, un dels nous espais verds habilitats per l'Ajuntament per a facilitar la pràctica esportiva i reforçar els hàbits saludables.
L'Alzheimer Race es va presentar ahir amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Marc Castells, el tinent d'alcalde d'Entorn Comunitari, Fermí Capdevila, la presidenta de la delegació Anoia de l'AFAB, Joana Varea, i el gerent del CSSI, Jordi Ferrer.
La cursa i caminada tindrà sortida i arribada a la Plaça de la Masuca, davant de l'Hospital de Dia Sant Jordi, i recorrerà els 6,3 quilòmetres de l'Anella Fluvial, un recorregut de dificultat baixa pensat per gaudir de l'entorn fent activitat a l'aire lliure de manera segura. Es passarà pel carrer Santa Joaquima de Vedruna, el Passeig Verdaguer, l'Avinguda Gaudí i el Parc Fluvial del riu Anoia, fins arribar a l'estació d'autobusos, el Passeig Verdaguer i de nou el carrer Santa Joaquima de Vedruna.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema