Les bones condicions meteorològiques han fet que la segona jornada de l´European Balloon Festival fos més espectacular que mai, amb més d´una quarantena de globus sobrevolant el cel d´Igualada bona part del matí d'aquest divendres.

El vol d´aquest divendres consistia en una modalitat nova anomenada "vol de ciutat", en que els globus s´enlairaven de punts i places cèntriques d´Igualada, com ara la Plaça de l´Ajuntament, la plaça de Cal Font, el Parc de l´Estació Vella, l´Estadi Atlètic o el Mercat de la Masuca.

La manca de vent ha fet que els igualadins poguessin veure una quarantena de globus sostinguts sobre la ciutat durant una estona llarga, creant imatges de postal que durant tot el matí s´han anat reproduint a les xarxes socials.

El Night Glow tornarà a omplir aquest dissabte el camp de vol La tradicional encesa nocturna de globus és una de les cites més esperades del festival i cada any congrega milers d´espectadors al camp de vol de l´Avinguda Catalunya d´Igualada. Més d´hora, al mateix espai, des de les sis de la tarda hi haurà una Fan Zone amb nombroses activitats infantils com rocòdrom, zorall, inflable rugbi, xutòmetre, jumping, taller de malabars, etc. A les vuit del vespre s´enlairaran els globus per realitzar un nou vol de competició i així que tornin els pilots començarà la vetllada amb la gala de lliurament de premis i el Night Glow, que començarà aproximadament a les onze de la nit. La jornada es tancarà amb els concerts de l´Orquestra Plateria i Aspencat.

Vol de la Ciutat. 10/07/2015 Igualada from Lidera Comunicació on Vimeo.