El Banc d'Articles Reutilitzables fa una crida per rebre material escolar

14.07.2015 | 00:00

El Banc d'Articles Reutilitzables i Material Infantil d'Igualada ha fet una crida de cara a preparar-se per a l'inici del curs escolar, el mes de setembre. Així, s'està fet una recollida de material escolar com ara maletes, estoigs, colors, retoladors, carpetes, diccionaris, etc, que ja no es facin servir però que estiguin en bon estat.
El material escolar es pot portar al Banc d'Articles Reutilitzables, al local del carrer Nicolau Tous, 29, els dimecres i els divendres de 9 a 12 h i els divendres de 17 a 19 h.
En aquesta instal·lació, inaugurada el gener d'aquest mateix any, qualsevol ciutadà pot donar articles en desús que puguin ser reaprofitats i, un cop revisats, lliurats a famílies i persones amb dificultats econòmiques. Els serveis socials bàsics i els serveis o entitats que disposen de treballadores socials seran els encarregats de detectar si alguna família és susceptible de ser beneficiària d'aquest recurs.
S'hi poden aportar elements com ara llits, armaris, sofàs, taules, cadires, articles de puericultura i material escolar en bon estat. Es pot contactar prèviament per demanar informació trucant al telèfon 93 805 27 59 o bé a bancreutilitzables@aj-igualada.net.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema