Martorell inicia un programa per garantir l'alimentació bàsica als nens

23.07.2015 | 07:40

L'Ajuntament de Martorell, a través de la regidoria de Benestar Social, implementa un programa d'activitats d'estiu que inclou els àpats de l'esmorzar i el dinar. Es tracta del Programa de Suficiència Alimentària del Pla d'Ajut a les Famílies, que garanteix les necessitats bàsiques d'alimentació a un centenar de nens i nenes aquest estiu.
Serveis Socials Bàsics ha concedit un total de 105 ajuts de menjador adreçats a infants de 3 a 12 anys en situació de vulnerabilitat: 68 ajuts de menjador durant les activitats d'estiu planificades pel mes de juliol i 37 ajuts de menjador en el marc de l'activitat d'estiu durant el mes d'agost. Durant el juliol els infants gaudeixen d'un àpat complert de migdia i durant l'agost també de l'esmorzar, gràcies a la col·laboració de la Generalitat de Catalunya.
La regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Martorell, Cristina Dalmau, ha explicat que "al llarg del 2015 s'han atès 288 famílies amb el Programa de Suficiència Alimentària, a través dels recursos de targeta moneder i l'accés als Bancs d'Aliments; i se n'han beneficiat també els menors que formen part dels nuclis d'aquestes famílies".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema