La Comissió Territorial d'Urbanisme de la Catalunya Central ha donat llum verd al Pla especial urbanístic de Can Creixell. Aquest Pla el promou la Fundació MA Center Spain, representant a Espanya de l'organització humanitària internacional Embracing the world, creada per Mata Amritanandamayi, més coneguda com Amma, a l'Índia.

Aquesta organització va adquirir fa set anys una finca agrícola i forestal propera al petit nucli urbà de Can Creixell, que s'ha convertit en la seva seu a l'Estat espanyol. Els centres que posseeixen a nivell internacional reparteixen la riquesa que generen a nivell local, per exemple, distribuint una part dels aliments que s'hi conreen, sempre amb l'ajuda de voluntaris. La finalitat principal del centre de Piera és dur a terme tasques de desenvolupament comunitari, a la vegada que funciona com a agent de conservació i gestió del paisatge agrícola i forestal.

La Fundació MA ha impulsat la redacció d'un Pla especial que planteja la remodelació i ampliació de les instal·lacions de Can Creixell, atès que les actuals no satisfan els seus objectius.

A la finca de Piera s'hi accedeix des de la urbanització Can Bonastre, mitjançant un camí de domini públic sense pavimentar. La major part de la propietat es dedica al cultiu intensiu d'oliveres, mentre que a la part més propera al torrent de Can Ribes hi ha una massa forestal.