Igualada té en el concert d'Els Pets el plat fort de la propera festa major

A més del grup tarragoní, també hi haurà música de Ràdio Flaixbac, la DJ Monica Mira, la cobla Sant Jordi i l'orquestra Maravella

25.07.2015 | 07:33
El regidor Pere Camps en la presentació del programa i el cartell

El concert d'Els Pets és la gran aposta musical de la Festa Major d'Igualada, que ha presentat un calendari d'activitats que n'inclou més de 130. La música és un dels plats forts de la festa. Els Pets estaran acompanyats per Tomeu Penya, el Va Parir Tour de Ràdio Flaixbac, la DJ Monica Mira, l'Orquestra Meravella, Moonwalkers i Please in Concerts amb els èxits de Michael Jackson i d'U2, la Cobla Sant Jordi i la Banda de Música d'Igualada. En la línia del que és la festa major en el seu conjunt, el programa musical és variat pel que fa a formacions, amb la voluntat d'arribar com a més públic i col·lectius millor.

La festa major se celebra entre els dilluns 17 i 24 d'agost. El regidor de Promoció Cultural, Pere Camps, ha explicat que l'Ajuntament "ha confeccionat un programa amb un gran ventall d'alternatives, adreçades a tots els públics, gràcies sobretot a la implicació i col·laboració de les diferents entitats culturals, juvenils i festives de la ciutat, sense les quals no seria possible tenir una festa amb tanta participació i tan diversa". I ha destacat "les propostes de La Coll@nada, que, un any més, contribuiran a fer una festa atractiva per als joves de la ciutat amb les seves iniciatives atrevides i fresques".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema