El conductor d'un camió va resultar ferit greu en un accident que va tenir lloc ahir al migdia a l'autovia A2, al pas pel terme municipal d'Esparreguera. El camió, que transportava bidons buits, va quedar bolcat al lateral dret de la via. Arran de l'impacte es va trencar el dipòsit i va vessar gasoil. L'accident es va produir, segons informa el Servei Català de Trànsit, a les 13.13 h al quilòmetre 581 en sentit Lleida. Fins al punt de l'accident s'hi va desplaçar una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que va traslladar el conductor del camió, en estat greu, a l'Hospital de Bellvitge.

Com a conseqüència de l'accident i del vessament es va haver de tallar un carril d'aquesta via durant més de quatre hores, fet que va provocar cues quilomètriques en aquest punt. També hi van treballar efectius dels Bombers de la Generalitat i dels Mossos d'Esquadra. A les 5 de la tarda ja s'havia retirat el camió de l'autovia i ja s'havien portat a terme les tasques de neteja. Trànsit no va poder determinar ahir si va ser un cop de volant o si el camió va bolcar perquè circulava amb excés de velocitat, el que tenien clar era que havia estat un problema del camioner perquè cap altre vehicle es va veure involucrat en l'accident.

Per altra banda, ahir a la tarda, un home de 33 anys que feia parapent es va precipitar per causes que es desconeixen a Organyà. Els Bombers informaven qua va ser traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova, però que el seu estat no era greu.