La unitat docent d'infermeria de la Universitat de Lleida que s'impartirà al Campus Universitari d'Igualada a partir del setembre ha tingut una alta demanda d'alumnes. Un cop tancat el període de matriculació, s'han cobert les quaranta places disponibles als estudis d'infermeria, i hi ha hagut estudiants que han quedat sense poder-hi accedir. La forta demanda ha fet incrementar la nota de tall fins al 8,6, una nota que el curs passat a la Universitat de Lleida era de 8,4.

A més dels 40 inscrits al grau d'Infermeria, també s'han matriculat al Campus Universitari d'Igualada 49 alumnes que estudiaran els diversos graus d'Enginyeria, adscrits a la Universitat Politècnica de Catalunya. En el cas dels estudis d'enginyeria hi ha hagut increment de la demanda del 63%, que ha passat de 30 sol·licituds a

les 49 d'enguany. En total seran, doncs, una norantena d'universitaris que començaran el curs el setembre a Igualada, en el que serà el segon curs acadèmic del Campus Universitari d'Igualada que es va inaugurar el setembre passat.

La procedència dels alumnes matriculats és molt diversa. Només la meitat dels matriculats prové de l'Anoia, mentre que l'altra meitat prové de comarques ben diverses, com ara el Segrià, l'Urgell, el Penedès, el Bages o diverses comarques gironines.

També hi ha força alumnes de la ciutat de Barcelona, i fins i tot n'hi ha que provenen de ciutats més llunyanes, com Saragossa, Fraga o Dénia. La directora del Campus Universitari d'Igualada, Anna Bacardit, fa una valoració positiva de les matrícules per al curs que ve, i considera que "l'augment de la demanda d'universitaris que volen venir a estudiar a Igualada és una mostra de la capacitat d'atracció del nou campus".