Del 31 de juliol al 4 d'agost tindrà lloc la Festa Major de la Llacuna amb més d'una vintena d'activitats. El programa d'enguany combina actes lúdics, culturals, esportius i la tradició, la innovació i la participació dels vilatans. En aquest sentit, els llacunencs rebran a casa seva un sobre que inclou, a més de la programació d'actes, un braçalet commemoratiu de la festa i una peça d'un trencaclosques que hauran de portar al llarg dels dies de la festa al vestíbul de l'ajuntament, on hi haurà ubicat un plafó. D'aquesta manera simbòlica, l'Ajuntament fa una crida a tothom a sortir al carrer a participar d'aquests dies de convivència i retrobament.

Les activitats programades començaran divendres 31 de juliol amb el correfoc fins dilluns a la nit que tindrà lloc les havaneres. Entremig; balls, jocs infantils, missa, partits de futbol, disco mòbil, festa pels més petits, concerts, exposicions, ..., que tindran lloc bàsicament en dos principals escenaris la plaça Major i les escoles.

Al web de l'Ajuntament www.lallacuna.cat s'hi pot consultar tot el detall del programa, les activitats, hores i llocs.

I la festa continuarà a Rofes

Els dies 7, 8 i 9 d'agost el nucli de Rofes celebrarà la seva festa major. Tres dies de germanor i de compartir moments entre veïns, familiars i amics. La comissió de festes de Rofes amb la col·laboració de l'Ajuntament ha preparat un intens programa d'actes per no avorrir-se ni un moment i trobar l'activitat que més agrada.

Divendres començarà amb un bingo i disco mòbil a la fresca. Dissabte es podrà gaudir de jocs com el domino, la petanca, el futbolí i els dards, també d'un bingo infantil, dels jocs d'aigua, d'una cercavila i del tradicional sopar de germanor i el ball. Diumenge tindrà lloc les finals dels jocs, tallers infantils, la santa missa, concurs de cuina, inflables, futbol sala, botifarrada, i un espectacle de màgia i monòleg acomiadarà la festa fins a l'any que ve.