La policia local d'Olesa deté uns lladres in fraganti arran de la trucada d'un ciutadà. La policia local ha explicat que la trucada la van rebre ahir a les 10.50h, indicant-los que un individu que acabava de sortir d'un habitatge del carrer Solsona saltant una tanca s'acabava de ficar dins un cotxe que tenia altres ocupants.

Quan van veure arribar la patrulla de la policia local al carrer Solsona, dos dels ocupants del vehicle van escapolir-se corrents, però els agents van poder detenir el conductor, Wasin O. A., que és veí de la població de Manresa.

Al cap de pocs minuts, una patrulla dels mossos d'esquadra va posar-se en contacte amb la policia local per comunicar que al carrer Metge Carreras s'havia practicat la detenció d'un dels dos escàpols, que també havia entrat a un altre domicili d'aquest carrer.

El tercer autor del robatori està identificat i la policia considera que el podrà detenir aviat. Tots tres són veïns de Manresa i amb nombrosos antecedents per robatoris, amb força i amb violència, majoritàriament. Un cop finalitzades les diligències policials, el detingut va ser lliurat al cos de Mossos d'Esquadra per tal que passi a disposició judicial.