El PSC-Anoia tindrà tres representants a la llista de la demarcació de Barcelona per les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Concretament, Noemí Trucharte de Vilanova del Camí a la posició 18, Clara Casares d'Igualada a la posició 32 i Javier Perellon de Piera a la posició 41.

El primer secretari del PSC i candidat a la Presidència de la Generalitat, Miquel Iceta, va reivindicar dissabte passat amb l'aprovació de la llista i del programa electoral que som "la veu d´un partit que mai no arrossegarà Catalunya al desastre, que mai no posarà en perill la prosperitat col·lectiva, que mai no contribuirà a dividir el nostre poble, que sempre treballarà per la justícia social i l´acord federal. Una veu forta per dir: ni Mas ni Rajoy. Volem una Catalunya millor i una Espanya diferent".

Durant la seva intervenció al Consell Nacional Extraordinari, Miquel Iceta ha afirmat que "nosaltres, el PSC, anirem amb les nostres sigles, sense amagar-les, sense diluir-les, sense disfressar-les, sense avergonyir-nos, fidels als nostres valors i a la nostra història, i lleials al nostre compromís amb la ciutadania" i ha fet una crida "a tots aquells i aquelles que veuen l´espectacle polític actual entre la desgana i la incredulitat, als que creuen que no es pot anar més lluny en aquesta política sense sentit ni resultats, els que prefereixen construir ponts a dinamitar-los, els que prefereixen enderrocar murs i no aixecar-los, els que s´indignen amb les injustícies, els que han treballat fort per aixecar un barri, els que han vingut de fóra i ja son d´aquí, perquè es van trobar una societat acollidora, els que surten d´aquí i parlen amb orgull d´aquí sense veure un enemic més enllà".