Montbui torna a posar en marxa el programa de subvencions per incentivar l'ocupació al municipi. El programa Treball als Barris inclou accions d'acompanyament a la inserció laboral de persones en situació d'atur i accions formatives, va atendre l'any passat a més de 200 persones del municipi.

Aquest any es manté l'ajut aquest camí positiu i les xifres indiquen una millora del mercat de treball al municipi, segons han explicat fonts municipals. La previsió és que hi hagi més feina de caràcter temporal que no pas fixa, però des del consistori es considera que també es generaran contractes de llarga durada.

Des del juny del 2014 al juny del 2015 l'atur s'ha reduït de manera constant al municipi, i a hores d'ara, un total de 120 persones han sortit de la situació de desocupació a Montbui. Si es retrocedeix fins al 2013, la xifra de persones que han trobat feina és de 220.

L'alcalde, Teo Romero, ha explicat que "aquestes dades positives ens ajuden i esperonen per a continuar treballant en la mateixa línia". Una de les mesures que més bons resultats ha donat en el darrer any és la formació, amb petits cursos molt específics.