L'Ajuntament d'Igualada finalitza els treballs de substitució de la gespa del camp de futbol de les Comes, que s'inaugurarà de forma oficial el proper 23 d'agost, coincidint amb el partit de festa major entre el CF Igualada i el CF Balaguer.

Les obres han finalitzat aquesta setmana. Ahir es va dur a terme la recepció de les obres, que han tingut una durada aproximada d'un mes. En els propers dies, els equips ja hi podran entrenar-se.

El camp de les Comes es va obrir el mes d'agost de l'any 1986 i la gespa que ara s'ha substituït datava de l'any 2002. Es tracta d'una instal·lació esportiva amb un gran nombre d'usos. Setmanalment rep una mitjana de 1.024 usos, considerant com un ús la presència sobre el terreny de joc d'una persona durant una hora.

L'actuació ha tingut un cost de 242.000 euros i ha inclòs la substitució de tota la superfície de gespa, un terreny de 100 metres de llarg per 65 metres d'ample. En concret, s'ha instal·lat una nova gespa artificial de fibra monofilament de polipropilè bicolor de 60 mm d'alçada i s'ha renovat també el sistema de reg, que presentava algunes deficiències.