L'acord per fer una acció d'oposició conjunta a Vilanova del Camí entre PSC, VA i VV és cada dia més evident. Dijous al vespre, el consistori vivia el quart ple del mes. En aquesta ocasió convocat a petició dels mateixos grups de l'oposició que van exigir fer un nou debat sobre les retribucions dels regidors i poder convocar un ple cada mes, davant la proposta del govern de celebrar-los cada dos mesos. L'oposició també va demanar de fer una auditoria comptable sobre la situació actual de l'Ajuntament.

Cap de les propostes no va prosperar, encara que l'alcaldessa, que té una dèbil majoria tot i l'acord de govern amb ERC i CiU, va haver de fer ús del seu vot de qualitat per desfer empats. La sala va quedar dividida en dos blocs de 8 regidors, per una banda els del govern, amb V365 (5), ERC (2) i CiU (1), i per una altra els de l'oposició, amb PSC (3), AV (3) i VV (2). L'oposició no va poder tenir majoria perquè la representant de Decide va excusar la seva presència i no va acudir al ple.

El ple va ser tens, amb atacs personals entre els regidors, una situació que no s'ha reconduït des de l'inici del mandat.