Cinquanta-dues places de zona blava de la zona est del passeig Verdaguer, a Igualada, es traslladaran de l'antic hospital a l'entorn del carrer Òdena (a la part oest del passeig). El canvi es fa, segons l'Ajuntament, per incentivar la rotació en aquella zona del passeig més propera als eixos comercials de centre i del nucli antic.

Es tracta, concretament, de dotze places a la vorera sud entre els carrers de Sant Vicenç i Delícies, divuit places més entre els carrers Delícies i Cardenal Vives i, finalment, de vint-i-dues places a Cardenal Vives i Santa Joaquima Vedruna. A aquestes cinquanta-dues places se n'hi afegeixen tres més que s'han perdut recentment per altres motius, com ara l'aparició de noves places de minusvàlids, per exemple, al carrer Concepció.

En total, doncs, seran cinquanta-cinc, les places que es traslladen a l'altre extrem d'aquesta via: catorze a Joan Maragall, entre Sebastià Artés i Santa Caterina; vint-i- dues pròpiament al passeig Verdaguer, entre Sant Magí i Òdena, dotze també al passeig entre Sant Josep i Esquiladors, sis al mateix passeig entre Òdena i Sant Josep i, per últim, una més a la plaça d'Espanya.

El tinent d'alcalde de Qualitat Urbana, Jordi Pont, argumentava que, amb aquesta mesura, es busca "seguir fomentant la rotació freqüent a la zona del passeig que resulta més propera a Cal Font, al centre i al nucli antic". Pont ha recordat també que l'actual govern municipal no ha creat cap nova plaça de zona blava des de l'any 2011 i que, en canvi, n'ha creat més de 800 gratuïtes en zones blanques, adaptant solars en desús. Segons Pont, la voluntat del consistori és seguir incentivant aquesta política que pugui afavorir l'activitat comercial de la ciutat.