Can Llimona serà zona agrícola en el proper Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) que elabori l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, i els terrenys del camp de futbol rebran la qualificació de zona d'equipaments. A l'Ajuntament d'Olesa, la seva alcaldessa, Pilar Puimedon, es va comprometre en el darrer ple municipal, celebrat dijous a la nit, a respectar la decisió ciutadana i prendre les mesures necessàries per tal que el futur Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) preservi les característiques tècniques per als usos actuals.

Al darrer ple municipal, l'alcaldessa d'Olesa, Pilar Puimedon, va manifestar públicament el seu posicionament envers el resultat de la consulta popular sobre qüestions urbanístiques impulsada per l'Ajuntament i celebrada el 22 de febrer passat. Tot i que no era una consulta vinculant, l'alcaldessa es va comprometre a respectar la decisió ciutadania i prendre les mesures necessàries per tal que el futur Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) prevegi que el pla de Can Llimona es mantingui com a zona agrícola i els terrenys del camp de futbol també es mantinguin com a terrenys d'equipament.

En el seu moment, l'equip de govern de l'anterior mandat ja havia manifestat la seva voluntat de respectar el resultat de la consulta, malgrat que aquesta no era vinculant, tot i que sí totalment legal, ja que després d'un llarg i complicat procés burocràtic, l'Ajuntament va obtenir el permís del govern central. De fet, va ser el primer ajuntament de l'Estat que podia fer una consulta popular d'aquestes característiques emparant-se en la Llei de Consultes del 2010.

Com que el resultat de la consulta no era vinculant, calia que l'equip de govern manifestés públicament, al ple municipal, la seva voluntat de respectar el resultat. I ha estat un manifest que ha fet la nova alcaldessa, Pilar Puimedon, que ha assegurat que el resultat es reflectirà al nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) que totes les forces polítiques volen tirar endavant aquest mandat.

Al darrer ple l'alcaldessa també va voler reiterar el compromís del Bloc Olesà d'impulsar altres consultes ciutadanes, ja que, va assegurar, l'equip de govern creu "en la democràcia participativa".

La resposta de la ciutadania en la consulta del 22 de febrer va ser contundent: de les 2.954 persones que van votar, 2.793 ho van fer per mantenir la qualificació d'agrícola al pla de Can Llimona i perquè no es puguin construir pisos al terreny on en aquests moments hi ha el camp de futbol.