El ple municipal de l'Ajuntament d'Olesa ha aprovat provisionalment una modificació puntual del pla general urbanístic referent a la delimitació de la zona esportiva municipal i el camp de tir amb arc. L'objectiu d'aquest canvi és que el Club de Tir amb Arc pugui millorar les seves instal·lacions amb una nova construcció que permeti els arquers resguardar-se de la pluja i del vent. L'acord va tenir al darrer ple el vot favorable de Bloc Olesà, PSC, CiU i Movem Olesa; el vot contrari d'ERC i l'abstenció del PP.

El regidor d'Obres i Edificació, Miquel Riera, va argumentar que sobretot aquesta modificació pretén solucionar un problema urbanístic que afecta un club consolidat com el de tir amb arc, que desenvolupa la seva activitat en uns terrenys que al seu dia no estaven qualificats correctament en l'àmbit urbanístic. Segons Riera, amb la modificació del Pla General d'Ordenació Urbana es regularitzarà "una realitat preexistent".

La majoria de grups de l'oposició va estar d'acord amb la modificació puntual del Pla General. El regidor de CiU Domènec Paloma va destacar, però, que el procés per regularitzar els terrenys havia estat massa llarg. I, tot i estar d'acord amb el fons de la proposta, des d'ERC van expressar els seus dubtes que la modificació del pla general es pogués tirar endavant amb garanties, tenint en compte que el secretari municipal n'havia emès un informe negatiu.

El regidor Martí Fortuny, de fet, va qualificar "d'agosarat" aprovar la modificació al ple amb aquest informe negatiu, ja que podria fer que la Generalitat tirés enrere el procés i això fes endarrerir encara més una mesura que fa temps que espera el Club de Tir amb Arc.

Per part de l'equip de govern, el regidor d'Obres i Edificació, Miquel Riera, va assegurar, però, que s'havien pres com a referència altres modificacions que havien tingut el vistiplau de la Comissió d'Urbanisme de Barcelona.