La piscina esportiva del Complex Esportiu La Vila ha quedat tancada per l'aparició d'una fuites que l'Ajuntament ha decidit reparar immediatament. La instal·lació tornarà a estar disponible per al bany el proper dilluns 31 d'agost, un cop finalitzin les reparacions que la mantenen tancada aquests dies, segons ha informat el mateix consistori.

Els responsables municipals han explicat que "els serveis tècnics estan solucionant una incidència d'humitats detectada just després de la revisió periòdica anual de la instal·lació. La mesura no interfereix en el funcionament de les altres dues piscines de l'equipament".

Aquests "humitats" són el resultat d'unes filtracions que els operaris municipals van detectar en una revisió periòdica i ordinària. El coordinador del departament d'esports del Patronat Municipal de Serveis d'Atenció a les Persones, Joan Bou, ha explicat que "s'està fent el tractament pertinent per reparar unes filtracions, i, per això, hem de mantenir tancada aquesta piscina als usuaris fins dilluns, moment en què es restablirà el servei amb tota normalitat".