Les obres que s'estan executant aquest estiu en un tram de la carretera c243b procedent de Castellví de Rosanes i d'accés al barri de Rosanes permetran la millora del recorregut dels vianants i afavoriran la moderació de la velocitat dels vehicles. Aquests darrers dies de la setmana hi ha previst fer l'asfaltatge de la calçada i una de les voreres i es pintarà la senyalització horitzontal.

El tram de carretera c243b, de 380 metres de via de doble sentit de circulació, passa per sota l'autopista AP-7, per l'entrada al nucli urbà de Martorell, entre la bifurcació amb el carrer de Sant Genís de Rocafort i l'entrada pel carrer de Sant Josep, al barri de Rosanes.

L'alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, explica que "és una obra que vam projectar en l'anterior legislatura amb la intenció de millorar un espai integrant-lo en la trama urbana, des del carrer de Sant Josep fins a la sortida en destinació a Castellví de Rosanes". Les obres van iniciar-se a principis del mes de juliol.

Les obres permetran l'adequació d'una vorera en el costat del riu, amb la reordenació de les places d'aparcament i l'aposta per la circulació de vianants. D'altra banda, al costat muntanya, es manté una vorera, connectada per un pas de vianants, per donar servei a les cases confrontades i a un petit camí existent. A més, a la intersecció amb el camí del cementiri, s'ha construït una rotonda que ve precedida per elements reductors de velocitat. Es preveuen altres serveis urbans necessaris com la canalització del drenatge, la col·locació del nou enllumenat públic i la millora de la senyalització vertical i horitzontal. Fonollosa apunta que "des del govern municipal seguim amb la intenció d'arranjar tots els espais de Martorell".