La primera fase de les obres de construcció de la nova rotonda d'accés a San Esteve Sesrovires, al nus de la B-224 i la BV-2293, ha començat aquests darrers dies del mes d'agost.

En un comunicat, l'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha assenyalat que al llarg d'aquesta setmana s'ha portat a terme la senyalització provisional que delimita la calçada a la zona de l'encreuament i ja són visibles els moviments de terres a la part sud, on ja s'entreveu quina ha de ser la nova traça en aquest sector.

Els treballs de construcció duraran uns vuit mesos, segons la previsió actual, i es desenvoluparan en dues fases. El nou enllaç tindrà un diàmetre de 100 metres i està pensat per absorbir el trànsit dels àmbits industrials de la mateix població i els que hi arriben ds des del desdoblament de la B-224.

Els treballs estan vinculats al projecte d'urbanització del polígon Can Margarit i són executats per la Junta de Compensació del nou àmbit industrial. Forma part del projecte del polígon i resol la seva connectivitat amb la xarxa viària.

Una nova rotonda

En la primera fase s'executa la meitat sud de la rotonda, així com el vial que connectarà amb el polígon Anoia i on es construirà també una rotonda, amb la qual cosa es reduirà la perillositat de l'actual encreuament d'accés a la zona industrial i als centres de Brians.

La segona fase preveu la construcció de la meitat nord de la rotonda, i l'execució per fases permetrà mantenir la circulació de vehicles per l'actual B-224, encara que s'informarà de possibles afectacions puntuals.