L'àrea de Coneixement de l'Ajuntament d'Igualada ha creat Habitatge Campus, una iniciativa per afrontar l'increment d'alumnes del centre i les necessitats d'habitatge. És una borsa en què participen les immobiliàries de la ciutat, amb habitatges que compleixen uns determinats requisits, favorables no només als estudiants, sinó també als propietaris dels immobles.

Per gaudir del distintiu Habitatge Campus, els immobles que s'ofereixin tindran unes condicions contractuals específiques, diferents de les condicions dels lloguers habituals. Per exemple, la taxa de recollida d'escombraries estarà inclosa en el lloguer, i la durada del contracte s'adequarà a la dels estudis que s'estan cursant, a diferència dels contractes més freqüents, que són de tres o cinc anys. Durant els mesos de juliol i agost, a més, només es pagarà el 50% de la mensualitat i, en lloc d'abonar els dos mesos habituals de fiança, en els Habitatges Campus només caldrà aportar un sol mes i adjuntar un aval dels pares, que es farien responsables del pagament del lloguer en cas d'impagament.

A més, estar dins de la borsa dels Habitatges Campus garantirà a les parts que es faci una revisió de l'estat del pis a l'entrada i la sortida del llogater, que serà un habitatge totalment moblat i amb electrodomèstics com ara nevera i rentadora, que tindrà els serveis de llum, aigua i gas donats d'alta i al corrent de pagament, que tindran el certificat d'eficiència energètica i, a banda, també es garantirà que l'administració de l'habitatge s'encarregarà de la resolució d'incidències, avaries o conflictes amb propietaris. Els estudiants interessats a accedir a una d'aquests habitatges podran consultar en els propers dies tot el llistat d'immobiliàries al web de l'Ajuntament d'Igualada.

Més estudiants al Campus

El nombre d'alumnes s'incrementarà aquest curs acadèmic, ja que, a part dels graus existents en Enginyeria, Organització Industrial i Enginyeria Química, el màster Universitari en Enginyeria del Cuir, el postgrau en Direcció Comercial i Màrqueting Industrial, el postgrau en Emprenedoria i el postgrau en Gestió Ambiental, té també Infermeria i el doble grau en ADE Industrial.